If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
кой е колегата с червена 155 с номер С 2846...?
Беше засечен на 24 по Цариградско а аз бях с един Опел
sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г. Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Преди малко nmushnikov цъкаше с дългите на светофара на 'Баумакс' с Мултипла-та.На изхода на Ст.Загора посока Казанлък тъмна 156 ФЛ СТ 6669 ** малко след него 166 сребриста,ама не запомних номера ѝ.
Сиво GTV с Великотърновски номер ВТ 2628 засечено днес на влизане в Атина. Бяха млади момчета.
sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г. Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Днес Мариан го засекох на Сливница и Кн. Величков, но той май не ме видя, че бяхме в различни посоки, а нали има мантинела.
Та поздрави и весело посрещане на новата година. Това се отанся за всички
Днеска , около 20ч и 15 мин. , тъмносиньо или черно ГТ с гръцки номера, ама явно се ориентираше добре и от това съдя, че е наш, не ми даде да го изпреваря и до кръстовището на бул. Европа отнесе много попържни,естствено на гръцки, щото езика им е много описателен и богат в това отношение.
Там естествено го отнесох на леда и до Люлин си подсвикжахме и подсвяткахме. После се поздравихме на светофара и той зави към Люлин, а аз отпраших напред!
Да си признава кой е!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Днес вечерта някъде около 00:30-тина минути в квартал Младост във Враца бе паркиран Лексуса на J_I_V_K_O, но не мога да се сета за името на улицата, но тя е успоредна на тази, която е до училище "В. Левски".
VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex
Comment